Scratch Linnégatan - Naglar Manikyr Pedikyr i Stockholm

 
Snygga naglar i Stockholm Naglar Manikyr Pedikyr Stockholm

Om Scratch Linnégatan

 

Om Scratch Nails

Officiell Salong & Showroom för Scratch of Sweden

Scratch Linnégatan är en nagelvårdssalong i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan!

Vi på Scratch Nails Linnégatan erbjuder allt inom naturlig nagelvård med hög kvalitet i en avslappnande atmosfär. Vi som jobbar här är erfarna terapeuter med gedigna utbildningar inom alla konstmaterial både på händer och fötter.

Välkommen till oss, här är du alltid väl omhändertagen och med bästa resultat.

Våra behandlingar:

- Konstmaterial (Akryl, Silke, Glasfiber, Gelé)
- Lackning & dekoration
- Naturlig Nagel & Handvård
- Pedikyr
- Permanent Lackning

Scratch är ett ledande svenskt varumärke och företag med över 25 år på den svenska nagelmarknaden. Scratch marknadsför förutom ”Scratch” flera andra professionella nagelvårdsmärken, som Star Nails, Cuccio Naturalé, och Cina.

Besök Scratch of Sweden:s officiela hemsida - www.scratchofsweden.se

För naturlig nagelvård har Scratch utvecklat en produktlinje med syfte att tillfredställa både nagelterapeuter och slutanvändare med högt ställda krav på kvalité och resultat. Scratch Nails konceptet är att förse både professionella och konsumenter med kvalitativa, innovativa och spännande produkter.

Scratch produkter säljs på nagelsalonger, Spa:n, PUB och alla Åhléns varuhus samt i egen webbutik. Våra mest kända produkter är Nail Food som innehåller både myrra, lavendel och sesamolja, samt Scratch treatment- och färglacker. Scratch har under de senaste åren fått stor uppmärksamhet i media med sina produkter och varumärken. Detta har inneburit att konsumenterna nu på bred front fått upp ögonen för våra kvalitativa produkter


Scratch Linnégatan | Linnégatan 4, 114 47 Stockholm | Tel: 08-796 94 94 | www.scratch-linnegatan.se | Copyright Scratch Linnégatan 2013

Vi tar hand om dina naglar, händer och fötter - Manikyr, pedikyr och nagelförlängning i Stockholm


YoutubefacebookGoogle+